Akkuun asennettava GPS-laite

Akkuun asennettavassa laitteessamme on erityisen vahva antenni, joka takaa tarkan toiminnan myös konepellin alla.

 

Huomaamaton asennus

Laite kytketään suoraan auton akkuun. Se on pienikokoinen ja vedenkestävä, ja siinä on sisäinen vara-akku, joka havaitsee, jos laite irrotetaan. Laitteessa on erityisen vahva antenni, mikä mahdollistaa asennuksen konepellin alle. Laitteen takapuolella on kaksipuolinen teippi, jolla se kiinnitetään akkuun.

Sopii monenlaisiin ajoneuvoihin

Laite voidaan kytkeä useiden erilaisten ajoneuvojen akkuihin, kuten autoihin, kaivinkoneisiin, pyöräkuormaajiin jne. Asennus on helppo, mutta vaatii hieman työtä. Paikanna ajoneuvon akku. Irrota kiinnitysmutterit akun navoista ja kiinnitä 12/24V-silta (punainen johto) ja maadoitussilta (musta johto). Laitteen takapuolella on kaksipuolinen teippi, jota käytetään laitteen kiinnittämiseen akkuun.

Tekniset tiedot

Laite voidaan kytkeä sekä 12V- että 24V-akkuihin ja se asennetaan suoraan akkuun.

MuuttujaTiedot
Mitat102 x 58 x 14 mm
Paino70g
Akku170 mAh
Puskurimuisti2000 sijaintia
Herkkyys- 165 dBm

4G-yhteensopiva

2G-verkko sulkeutuu Suomessa vuonna 2029, ja tuolloin kaikki 2G-verkkoa käyttävät GPS-laitteet tulee vaihtaa uusiin. Hyödynnä tilaisuus vaihtaa edullisempaan ajopäiväkirjaan samalla, kun joudut joka tapauksessa uusiamaan laitteesi.

"Puolitimme ajopäiväkirjan kustannukset"

Tyresö Rör AB puolitti ajopäiväkirjaan käyttämänsä kustannukset vaihtamalla WorkMirroriin. He säästivät yhteensä noin 800 euroa vuodessa seitsemästä autostaan.

“Arvostamme helppoa yhteydenpitoa asiakaspalvelun kanssa sekä käyttäjäystävällistä järjestelmää,” sanoo Nicole Rauhofer.

Aloituksen kolme helppoa vaihetta

1

Selvitä missä akku sijaitsee, ja nosta sen suojakansi pois.

2

Kiinnitä laite ja yhdistä kaapelit akun plus- ja miinusnapoihin.

3

Yhdistä laite oikeaan autoon WorkMirror-portaalissa ja aloita ajaminen.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Aloita laittamalla käteesi työhanskat, jotta voit asentaa laitteen turvallisesti. Paikanna sen jälkeen akun sijainti. Se voi olla konepellin alla, matkustajan istuimen alla tai takaluukussa. Tämä vaihtelee automallien ja -valmistajien välillä. Tältä videolta näet, miten toimia.

Et. Koska ajattelemme asiakassuhteita pitkäjänteisesti, olemme sisällyttäneet laitteen kokonaishintaan. Et siis maksa erikseen laitteesta.

Tarvitsetko useita laitteita? Ota siitä tapauksessa yhteys johonkin myyjistämme.